Allmänt

Bättre arbetsliv med Rusta och matcha

Det är inte alltid enkelt, detta med att hitta ett arbete. Det är mycket som ska stämma. Med Rusta och matcha ökar chanserna till en bra anställning betydligt.

Ibland har man tur på arbetsmarknaden. Det rätta arbetet för den rätta personen bara hoppar rakt i famnen. Man hittar en bra anställning och trivs med uppgifter och kollegor. Så ser idealscenariot ut. Ofta är det tyvärr annorlunda. Man söker många tjänster och har ingen tur alls. Det känns tungt.

Hur hittar den rätta arbetsgivaren sina bästa anställda och hur får du som söker arbete det där roliga och utvecklande jobbet du vill ha? Det kan ske slumpmässigt när den arbetssökande bara råkar hitta rätt. Ofta fungerar det ändå inte så. Men med tjänsten Rusta och matcha i Huddinge ökar chanserna betydligt.

Med Rusta och matcha hittar man varandra

Arbetsmarknaden kan vara tuff för den som inte tidigare arbetat, eller som tidigare arbetat i andra länder än Sverige. Det kan vara svårt att bevisa sin kompetens för människor i båda dessa kategorier. Ibland fattas vissa utbildningar för att man ska få chansen till drömjobbet. Med rätt åtgärder blir detta problem mindre.

Inom programmet finns många möjligheter. Man får hjälp med kompletterande utbildning och med att skaffa kontakter. Att skriva ett bra CV och en intressant ansökan är också viktigt för att komma ifråga för ett arbete – för att inte tala om att genomföra en intervju. Rusta och matcha i Huddinge ger dig självförtroende och rätt kompetens för ett bra arbete som passar dig.