Bil & Motor

Bli av med din gamla bil genom att skrota den i Stockholm

Bli av med din gamla bil genom att skrota den i Stockholm

Har du en bil som bara står och rostar och tar plats? Istället för att låta den stå så kan du skrota din bil i Stockholm. Där tar de hand om den på rätt sätt.

Har du en kär gammal bil som du har många roliga minnen med? Igenom Sverige har ni tagit er, mer än en gång. En trogen bil har hon alltid varit, men nu orkar hon inte mer. Trots gammal och sliten, så gör hon sina försök att starta.

Att ha en bil stående känns inte bra, det tar mycket plats och är inte snällt mot miljön i längden. Men att sälja henne, eller skrota henne, känns inte heller bra. Trots att man innerst inne vet att det rätta valet är att skrota henne. Även om hon varit trogen, så är det snällast mot miljön att faktiskt lämna henne på skroten.

Enkelt att skrota bilen i Stockholm

Förr i tiden var det väldigt vanligt att man skrotade sin bil. Kanske var det mer populärt då också då man kunde få ut en summa för den. Idag kan man göra det gratis, eller betala för det, men även få betalt för det. Det beror på var du ska skrota bilen i Stockholm.

Det är fortfarande idag enkelt att skrota bilen, även om det inte finns lika många skrotar. Men det finns fortfarande lite här och där och tar gärna emot din bil. På skroten tar de emot både äldre bilar men även nyare bilar.