Allmänt

Bli sedd med hjälp av byggskyltar

Här planeras det nya fastigheter, totalt kommer det finnas trettio lägenheter, ta kontakt vid intresse. Så står det klart och tydligt på byggskyltarna.

Robert och Karl hade äntligen gått samman och köpt sig en stor mark, eller relativt stor mark. De hade redan planerat vad det skulle bli på den. Fastigheter som skulle hyras ut, och till på köpet skulle det finnas en stor och fin lekpark så det även passade för barnfamiljerna. Ett långsiktigt projekt, där man ändå såg ett färdigt resultat.

Redan när marken började förberedas tyckte Karl det var smart att informera om vad som byggdes där och eventuella lediga lägenheter. Robert var helt med på planen och kontaktade ett företag som gjorde byggskyltar. En byggskylt helt enligt deras önskemål som tydligt visade vad det skulle bli och vad som skulle finnas tillgängligt.

Byggskyltar med LED-ljus

Det var som en dröm för både Robert och Karl. De som var barndomsvänner hade länge pratat om att göra något sådant. Men de behövde en stor buffert för att ens kunna tänka tanken. När de äntligen stod där, så var allt som en dröm.

När de dessutom fick hem sin byggskylt där det tydligt stod områdets namn och vad det skulle bli, så kändes det ännu mer ofattbart. Med en snygg LED-belysning runt byggskyltar så syns de tydligt både på dagen och under kväll och natt. Karl och Robert kunde inte vara mer nöjda med den fantastiska service de hade fått. Byggskylten var betydligt bättre än förväntat. Hitta mer info om byggskyltar på denna sida: https://www.byggskyltar.nu/