Bil & Motor

Däckverkstad som är proffs på däck i Åkersberga

Däckverkstad som är proffs på däck i Åkersberga

Man behöver ta hand om alla delar på sin bil, inte minst däcken. Dåliga däck kan innebära en fara. Hos däckverkstaden i Åkersberga ser de över däcken åt dig.

Gamla Bettan tröttnar man aldrig på. Gunilla köpte henne för tjugo år sen och kvar i hennes ägo ska hon vara. Trots Bettans ålder, så är hon ute och visar upp sig på vägarna. Gunilla älskar att ta sin kära Bettan på utflykt och människorna i Åkersberga tycks också gilla det. Det är många som kollar, ler och vinkar.

Trevligt, tycker Gunilla. Tyvärr kör hon inte med Bettan så ofta som hon kanske hade velat. Hon är ju trots allt gammal och Gunilla vill ha kvar henne länge till. Så den årliga servicen, den följer man strikt för att få veta att allting är som det ska. Hon är även noga med att däcken som sitter på är i bra skick.

Allt samlat hos däckverkstaden

Gunilla har alltid varit en väldigt smart och sparsam människa. Så istället för att åka till en verkstad tre gånger per år, så håller hon det till två gånger per år. Två gånger är för att byta däcken inför säsongen. Men Gunilla är smart, hon går till en däckverkstad i Åkersberga som även erbjuder bilservice.

Vartenda år när det är dags för däckbytet, då ser hon även till att få servicen bokad för sin gamla vän. Så vet man att hon är redo för ett nytt år med service och däck som är bra och sitter rätt.