VVS

Fixa ditt stopp i avlopp i Stockholm

Många saker kan man skjuta framför sig. Men när det kommer till stopp i avlopp, då måste man lösa det på en gång. Experthjälp finns att få i Stockholm.

Eva var minst sagt less när det blev stopp i avloppet ännu en gång. Att bo avskilt ute på landet innebar stora fördelar, och det var ett liv som Eva aldrig skulle välja bort. Men när problemen kom, som stopp i avloppet, då var det inte roligt. Hade man haft en snäll granne kunde man låna både toalett och vatten från dem. Nu fick skogen vara toaletten.

Det var tur att hon hade en vildvuxen tomt, tänkte Eva. Där kunde hon gömma sig väl under sina toalettbesök. Hon visste att hon behövde höra av sig till ett VVS-proffs som kunde lösa stoppet. Trots att hon bodde i Stockholms kommun kunde hon behöva vänta ett tag. Men fördelarna med Stockholm var att det fanns flera alternativ.

Vad gör man vid stopp i avlopp?

Eva var ekonomiskt smart och valde därför att göra det hon kunde själv. Var det ett enkelt stopp kunde hon lösa det själv. Väldigt hett, eller till och med kokande, vatten kunde ha en positiv effekt. Men hon kunde även använda sig av medel för att lösa stoppet.

I Evas fall räckte inte det. Hon fick istället ringa ett företag som var proffs på stopp i avlopp. Med hjälp av kameror kunde de hitta var stoppet var. Sedan kunde de göra en spolning och skjuta loss stoppet.