Allmänt

Förläng säsongen med en badtunna

Förläng säsongen med en badtunna

Vad kan väl vara mer rogivande och mysigt än att få krypa ned i en badtunna en krispig höstkväll? Med en badtunna förlänger ni säsongen rejält och kan njuta av ett hett bad en kall kväll.

Något mer rogivande än att få sjunka ned i en badtunna med hett vatten en kylig kväll finns nog knappt inte. Många väljer idag att skaffa sig någon form av badtunna att använda sig av under såväl sommar och vår som höst och vinter. Det är ett sätt att förlänga säsongen på, eftersom det går att bada även under sena hösten och tidiga vintern om man har tur. Med en badtunna i plast får man en tålig och rejäl tunna som går att bada i under många år framöver. Det finns badtunnor i flera olika storlekar beroende på hur många personer man behöver eller vill få plats med i den.

Ställ din badtunna på ett plant underlag

En badtunna ska placeras på ett plant underlag så att den står rakt och stadigt. Oavsett var man önskar att placera sin tunna—på altanen eller uteplatsen eller mitt på gräsmattan—så bör man se till att den står jämnt på marken eller det underlag den står på. På sommaren kan man strunta i att värma upp vattnet i badtunnan om man inte vill bada hett. Om hösten, våren och vintern kan man däremot värma upp vattnet med hjälp av ett vedaggregat. Njut av årets alla årstider i en badtunna tillsammans med vänner och familj. Mer om badtunna kan du läsa på denna sida: https://badbaljan.com/