Allmänt

Inga mer ömma muskler

Inga mer ömma muskler

Det är aldrig enkelt att genomgå en flytt. Från den dagen man vet att man ska flytta så börjar man småpacka. Detta packandet tar aldrig slut, kartongerna staplas på hög. Allt detta ska bäras ut.

Det går inte att blunda för kaoset som är. Den dagen man fick reda på att man var tvungen att flytta, då börjades det direkt. Jakten på ett nytt hem var det svåraste. Att finna ett hem under stress och efter de villkor man hade var inte så enkelt. Men man ville ändå ha allt iordning. Det är lätt att missa hur många saker man faktiskt äger. Skåpen är fyllda med saker man inte sett på flera år. Ska man kanske rensa och kasta det? Eller ska man ta med sig det? Många är så kallade samlare, vilket är du?

Släpp på stressen

Det har varit en otroligt tuff tid i ens liv. En tid där man inte visste vart man skulle ta vägen. Men i sista minuten så lyckades man lösa det. Ett hem, ett alldeles eget hem. Nu bara väntar man på dagen då man får inreda det. Eftersom allt varit så upp och ner var det noga att en pålitlig flyttfirma i Täby tog hand om flytten till en. Mer stress i livet behöver man inte just nu så det var helt klart det bästa valet. Flyttfirman har kunskapen och musklerna till att flytta allt. De vet även hur de ska bära även de mest ömtåliga saker, vilket känns väldigt tryggt.