Djur

Lägg grunden med en valpkurs i Göteborg

Lägg grunden med en valpkurs i Göteborg

Vill du att din lilla valp växer upp till en följsam hund som går utan koppel och möter andra hundar utan problem? En valpkurs i Göteborg hjälper dig med målet.

Redan när din valp är en liten bebis är det hög tid att fundera på hur du vill ha ert liv tillsammans när hunden är vuxen. Tiden går fort och det gäller att passa på och tänka ut om du vill ha en vuxen hund som är följsam, eller en som härjar runt och ställer till allehanda problem.

Genom att gå en valpkurs i Göteborg där du får hjälp av erfarna instruktörer, och där du får träna tillsammans med andra nyblivna hundägare, har du tagit första steget mot en följsam, trygg och glad hund.

Ha kul med din bäste vän när du går valpkurs i Göteborg

Hunden är ju människans bäste vän, det vet alla som har eller har haft en hund. Att gå en kurs tillsammans med andra hundägare är roligt och givande. Du får träna din hund i olika miljöer. Du tränar till exempel inkallning, vilket inte är så svårt om det bara är du och din hund. När det finns fler runtomkring ökar svårighetsgraden. På så sätt tränar ni olika moment tillsammans.

Det är också oerhört viktigt att miljöträna valpen, med hänsyn till valpens mognad naturligtvis. Det innebär att hunden ska känna sig trygg med att det är du som är flockledare och att den inte behöver vakta och vara på helspänn hela tiden. Boka in en valpkurs här: www.valpkursgöteborg.se