Bostad

Mäklare i Farsta räddade situationen

Man kan inte alltid vara på plats när saker och ting händer. Det går inte alltid att släppa allt. Behöver man sälja ett hus kan en mäklare hjälpa till i Farsta.

Kristinas gammelmormor hade gått bort och efterlämnat en stor villa. Numera finns ingen från släkten kvar i Farsta och det blir svårt att få till allt som måste göras. Hon visste att de var tvungna att åka dit och tömma huset. Men tiden det sedan skulle ta att sälja huset hade ingen egentligen tid med.

Under tiden som huset tömdes diskuterades det ivrigt om hur de skulle göra. Så till sist bestämde de att Kristina skulle ta kontakt med en mäklare för att se om denne kunde hjälpa henne med själva försäljningen. Det skulle hon ta tag i så snart det blev vardag och mäklaren hade öppet.

Mäklare gjorde ett fantastiskt jobb

Kristina hittade en mäklarfirma i Farsta som hon gillade. Tillsammans med en mäklare åkte hon till huset för att gå igenom sådant som kunde tryckas på lite extra. Huset var i mycket fint skick så det behövde inte vare sig målas eller på annat sätt renoveras varken invändigt eller utvändigt.

Kristina anlitade en städfirma som skulle göra flyttstädning. En grannpojke skulle klippa gräsmattan och rensa lite ogräs i rabatterna. Visningarna och budgivningen lämnades över till mäklaren som skulle uppdatera henne med jämna mellanrum. Det kändes bra att ha mäklaren som stöd och det gjorde allt lite lättare. Det fanns en hel del annat hon var tvungen att ta tag i.