Allmänt

Markiser i Lidingö ger hemmet en ansiktslyftning

Markiser i Lidingö ger hemmet en ansiktslyftning

En markis ger inte enbart ett skydd mot sol och regn. Markiser i Lidingö finns även för att göra bostaden vackrare. En markis i en vacker färg piggar upp och sticker ut på ett positivt sätt.

Det första du tänker på när det gäller markiser är kanske att de sätts upp som skydd mot solen. Det är sant, för markiser sätts upp som skydd mot sol och regn. De sätts även upp av andra anledningar, exempelvis för att göra bostaden mer inbjudande och ombonad. Det finns en mängd variationer på markiser gällande design, färg och material att välja på. Om du har en uteplats eller terrass skyddar en markis dina möbler och blommor från stark sol. Ska det vara enfärgat eller randigt? Det bestämmer du själv efter vad du tycker är snyggt och vad som passar till huset i övrigt. Rådfråga återförsäljare av markiser om du är osäker på vad som passar ditt behov bäst.

Markiser till butiken eller restaurangen

Det är inte bara privatpersoner som har användning för markiser, utan även företag har nytta av dem. Om du är ägare till en butik och sätter upp en väl vald markis lockar du in kunderna i butiken. En färgglad markis som sticker ut gör att förbipasserande lägger märke till butiken och gärna gör ett besök. En snygg markis till restaurangen attraherar kunderna och finns det en uteservering ger markisen skydd mot sol och regn. Det gäller att synas och det gör du med en markis i lämpligt utförande.