Allmänt

Så snabbt som möjligt

Så snabbt som möjligt

Det finns de som vill ha körkortet för att det är praktiskt och bra att ha. Och så finns det de som är fullkomligt biltokiga och bara längtar efter att ge sig ut på vägarna och själva få köra.

Man sitter och fantiserar om dagen, dagen då man kör dit man vill. När man vill. Just nu för att ha någorlunda bil, sitter man i sin epa. Ända sen barnsben har man älskat bilar och körning. Det första som hände när man var 15 år var att man tog epakortet. Detta är självklart en stor fördel till det riktiga körkortet, man kan redan körning till stor del. Men även alla regler och lagar som man måste kunna. 18-års dagen i all ära, det enda man önskat sig är en intensivkurs i Stockholm. Allt för att få körkortet så snart som möjligt.

Välj bland olika paket

Vare sig man ska ta körkort den vanliga vägen, eller en intensivkurs, så finns det ofta olika paket att välja mellan. Såklart kostar dessa olika mycket, och olika mycket ingår i dem. Hur mycket man behöver beror helt på hur mycket man kan sen innan. Har du mycket kunskap behöver du kanske inte lika mycket. Tar man kortet på intensiv så tar detta några veckor. Hur många beror helt på hur mycket kunskap man har sen innan. Det är ett hårt pluggande som man måste klara av. Man gör det oftast fem dagar i veckan, både körning och teori. Tänk över vilket som passar dig.