Allmänt

Säkra verksamheten med ett modernt företagslarm

Låt inte företaget falla offer för inbrottstjuvar – investera i ett företagslarm och visa vem som bestämmer. Ta hjälp av en expert för att hitta rätt larm.

Tjuvar är alltid på jakt efter enkla byten – och ditt företag kan stå näst på tur. Flest inbrott sker under höst och vinter då mörkret lagt sig över Sverige. Oftast sker inbrotten på dagtid, men arbetsplatser drabbas allt oftare under natten. Är detta något du ligger och grubblar över framåt småtimmarna? Då är det på tiden att installera ett ordentligt företagslarm.

Ett inbrottslarm i dag ska inte endast avge höga ljud och blinkande ljus. Ett modernt larmsystem bör vid händelse av inbrott även ringa upp till en certifierad larmcentral. Systemet bör synkroniseras med funktioner som styrning av bland annat lås, lampor och kameraövervakning. Det finns flera professionella säkerhetsfirmor som kan hjälpa dig att installera ett modernt larmsystem till företaget.

Fyra fördelar med företagslarm

Det finns fyra starka fördelar med att installera företagslarm. För det första minskar inbrottsrisken, eftersom skyltar om larm och övervakning avskräcker tjuven. För det andra får du en lägre försäkringspremie. För det tredje får du en trygg och säker arbetsplats. Och för det fjärde har du bevismaterial, och chansen ökar att tjuven hålls ansvarig för brottet.

Videoövervakning är inget som man bör vara rädd för – det bör snarare övervägas som ett alternativ. Kontakta en expert som kan berätta mer om larmets fördelar och hjälpa dig att installera ett passande företagslarm. En sak är säker – ett företag bör aldrig spara in på säkerheten.