Barnbloggen

Skönt slippa flyttstädning när man har barn

Skönt slippa flyttstädning när man har barn

När man ska flytta så är det många saker som man ska komma ihåg, boka in flyttbil, ändra adress hos sina leverantörer, säga till om ledighet för att kunna flytta. Man ska flyttstäda och packa, och helst inte glömma bort att göra rent i garaget och förrådet. Hur ska man hinna med allt? Har man barn, är bara det i sig ett heltidsuppdrag – hur ska man kunna flytta mitt i allt?

Då är det tur att man kan anlita en firma som kommer och hjälper en med allt som ska göras. Antingen kan man anlita en flyttfirma som kommer och flyttar allt åt en, eller så kan man spara in på kostnaderna och endast be om hjälp med en av alla de saker som man ska göra. Här visar vi hur man kan göra.

Anlita flyttfirma för transporten

Vill man så kan man anlita en flyttfirma som bara kommer och bär allt åt en. Tycker man att det är tungt att bära alla lådor själv, plus dubbelsäng, soffa och matbord, så kan man anlita en flyttfirma som kommer och bär allt åt en och som kör sakerna dit de ska.

Anlita flyttfirma för packningen

Vill man, kan man be samma flyttfirma att packa alla ens saker. Då kommer de på själva flyttdagen och packar ner allt som man äger och har och om man vill det, så flyttar de alla ens saker och kör dem till den nya adressen och packar upp alla ens saker. Då är det inte mer med det, än att du själv ser till att vara på plats när de anländer till den nya adressen och talar om vart alla sakerna ska vara.

Anlita flyttfirma för flyttstädningen

Blir det för mycket att göra när man har barn och ta hand om, kan man behöva en flyttfirma som även kan utföra flyttstädningen åt en. Det innebär då att de kommer sedan alla packlådor och möbler är borta och flyttstädar åt en. Då behöver man inte oroa sig över flyttstädningen. Väljer man en städfirma eller flyttfirma som ger garantier på flyttstädningen, då vet man att de städar tills hyresvärd eller nästa bostadsägare blir nöjd med städningen innan de är klara. Läs mer om flyttstädning i Uppsala på: https://www.flyttstädninguppsala.net.