Bygg

Snickare i Stockholm skapade plats

Snickare i Stockholm skapade plats

Snickare i Stockholm har många färdigheter. De kan hjälpa till oavsett om det gäller den nya altanen, ett nytt kök eller varför inte en specialbyggd garderob.

Lars hade klurat på vad han skulle ge sin hustru i femtioårspresent. Hon hade det mesta. Kläder och skor skulle kanske vara något, men han visste bättre än att köpa något till henne. I så fall skulle det bli presentkort eller så kunde han låta henne gå all-in under en dag på stan. Men det skulle ruinera honom. Det skulle till slut vara parets trettonåriga dotter som kom med förslaget. Hon sa att om han inte gav henne en shoppingdag så kunde han alltid ge henne en walk in-garderob.

En briljant idé förverkligades av snickare i Stockholm

Lars instruerade sin hustru att packa en väska med saker han skrivit upp. De skulle åka iväg medan hennes systrar förberedde allt inför festen. Turen gick till ett spa där de skulle tillbringa några dagar.

Hustrun älskade överraskningen. Vad hon inte visste var att spaupplevelsen var en manöver för att få henne hemifrån. Medan de badade och drack bubbel byggde snickare en walk in-closet bara för henne. Där skulle systrarna hänga in alla hennes kläder och ställa alla skor på specialbyggda hyllor.

Väl hemma i Stockholm var det dags för den riktiga presenten. Han skickade in henne i sovrummet och väntade på skriket som inte kom. När han kikade in gick hon med gapande mun runt och betraktade varje liten detalj. Hon var helt klart i sin egna lilla bubbla. Läs mer om snickare på denna sida: https://www.stockholmsnickare.nu/