El

Solceller höjer fastighetsvärdet i Uppsala

Solceller höjer fastighetsvärdet i Uppsala

Det finns många sätt att öka värdet på sin fastighet. Renoveringar är vanligt. En relativt nytt sätt att öka värdet på bostäder i Uppsala är solceller. Dessutom sparar det pengar.

Anders och Kristin hade precis varit med om något som de aldrig hade kunna drömma om. De hade vunnit på spel och summan var större än de kunde uttala. Paret hade allt de önskade och visste inte riktigt vad de skulle göra med alla pengarna. De hade hört att de kunde försvinna i skatt om man inte investerade dom.

De hade satt sig ner för att fundera på vad som kunde vara en bra investering. Det tog inte lång tid innan de båda var överens om att de skulle sätta upp solceller. Innan de beställde solceller från ett företag i Uppsala ringde de sin enda dotter och frågade om hon också ville ha solceller. Hon blev jätteglad.

Uppsalaföretag fick storjobb med solceller

I stället för att maila ringde Anders företaget som de ville köpa solcellerna av. Det tog ett tag innan personen i andra ändan förstod att de skulle beställa till två fastigheter. Kvittrande lovade personen att skicka en representant till Anders först, så kunde de sedan ta sig till dottern därifrån.

De diskuterade parets behov och representanten skulle återkomma med prisförslag. Därefter åkte de till dottern som hade trott att föräldrarna hittat på hela historien. Så när de dök upp med solcellsföretagets representant höll hon på att svimma. Men när hon samlat sig kramade hon hårt om sin mamma och pappa medan glädjetårarna rann.