Buss

Upplev Polen med en bussresa

Vill du uppleva mer av Polen, men vill inte missa vägen dit genom att ta fågelvägen? Ta en bussresa med Polen i sikte, du upplever och ser en massa på vägen.

Erik ville göra något nytt på sin födelsedag. Han orkade inte med att sitta på ett plan i flera timmar och sedan ha jet lag. Men han ville utanför Sveriges gränser och se och uppleva något nytt. Ett land som är otroligt nära, men som han inte tänkte på, är Polen. Erik gjorde några små sökningar och såg snabbt att Polen hade mer att erbjuda än vad han hade trott.

Erik var nu helt insnöad på att få se och uppleva Krakow. Han hade hittat några helt fantastiska slott han verkligen ville se. Erik ville göra hela resan dit till en semester, så han skippade flyget helt och valde att istället ta bussen.

Välplanerad bussresa till Polen

Erik hade aldrig varit särskilt nervös av sig. Så det kanske var lite spontant och galet när han bokade en bussresa till Polen. Upphämtningsstället låg nära honom, så det gjorde det hela enklare. Bussföretaget hade redan planerat hela resan vilket gjorde att Erik fick ut så mycket som möjligt av den.

På bussresan åkte han bekvämt och tryggt mot destinationen Polen. Under hela färden fortsatte han förvånas över hur många vackra ställen han hade missat när han tidigare tog flyget. Nu fick han verkligen uppleva saker hela vägen dit och det var verkligen en helt magisk resa.