Djur

Valpkurs för alla hundar som behöver lyda sin matte i Stockholm

Valpkurs för alla hundar som behöver lyda sin matte i Stockholm

Valpkurs är ett måste för att du och din hund ska må bra i Stockholm. Du behöver vara säker på att din hund lyder dig när ni ger er ut i stadens brus.

Att vara hundägare i en storstad är inte alltid lätt. Även om Stockholm har en del parker, är större delen av staden ändå trottoarer, asfalt och tutande trafik. Det är inte så roligt att leva ett hundliv där. I alla fall inte om man har en husse eller matte som inte låtit en gå rätt kurs.

På en valpkurs i Stockholm får du lära dig allt din hund behöver för att navigera i storstadens djungel och miljöer. För det är faktiskt så det är – hundkurser är inte bara till för att hunden ska lära sig saker. Utan att du ska lära dig. Både hur du ska träna själv med hunden, och hur du själv ska bete dig.

Valpkurs gör vardagen i Stockholm lättare att leva hundliv i

Att gå en valpkurs i Stockholm är ett bra sätt att säkerställa att du och din hund får ett trevligt liv tillsammans. När det kommer till att röra sig med hund i en rörig storstad, gäller det att vara säker på att hunden lyder på kommando. Och inte springer ut mitt i gatan, vilket kan få katastrofala följder.

Tänk inte att “lydnad” bara är något för brukshundar som gårdshundar eller jakthundar. Lydnad är minst lika viktigt för en liten sällskapshund mitt i storstaden. Inte minst med tanke på alla oväntade möten med andra hundar och barn och djur som händer varje dag, i den myllrande storstaden Stockholm.