Bil & Motor

Viktigt att välja rätt körkortsfrågor för testprov

Viktigt att välja rätt körkortsfrågor för testprov

Glöm inte att se till att de körkortsfrågor du lär dig svaren till är uppdaterade efter senaste trafikregler. Satsa på en tjänst med automatisk uppdatering.

Varför ska det behöva vara så himla dyrt att plugga till teoriprovet för körkortet egentligen? Vissa utbildningar kostar ju verkligen skjortan, och allt du får är egentligen bara en bok och några provfrågor. Hur du än vrider och vänder på det måste du ju göra jobbet med att plugga in kunskaperna själv. Så varför skulle du betala massor med pengar?

Faktiskt så behöver du inte det. Det finns gott om fristående aktörer på internet som erbjuder kvalificerad guidning till att klara teoriprovet. Med uppdaterade körkortsfrågor och testprov online kan du repetera hur många gånger som helst utan att du behöver tömma bankkontot.

Onlinetjänsterna kör med tidsenliga körkortsfrågor

Men se till att välja en aktör som regelbundet uppdaterar de körkortsfrågor som testproven baseras på. Nästan varje år sker ändringar i lagar och regler kring trafiken, och det gäller att du har koll på de allra senaste. Att låna din storebrors fem år gamla teoriprov kommer sannolikt vara en dålig idé.

Ibland är det faktiskt inte ens idé att köpa en nyutgiven teoribok. Många drar ändå ut lite på att skriva teoriprovet, och det är inte alls ovanligt att samma person behöver köpa flera nyutgåvor av teoriboken under tiden det tar att ta sig till att faktiskt skriva teoriprovet. Dyrt. Men det slipper du, om du istället satsar på en ständigt uppdaterad onlinetjänst.