Okategoriserade

Fördelaktigt att hyra buss i Stockholm

Fördelaktigt att hyra buss i Stockholm

Oavsett om man som större sällskap ska besöka Stockholm eller åka från vår svenska huvudstad så finns det ett värde i att se över de logistiska alternativ som finns. Vi upplever att många tar dessa lite för givet. I synnerhet de som besöker Stockholm och exempelvis ska delta – som företag – vid en större konferens.

Givet naturligtvis var man ska bo, var hotellet ligger och var själva konferensen ska äga rum. Handlar det om två platser innanför tullarna så brukar de kommunala alternativen vara bra lösningar och – faktiskt – vara mer effektiva än exempelvis taxi. Inte sällan så handlar dock konferenser om att man måste ta sig en bit från staden och att man som företag gärna (av förklarliga skäl) också vill bo lite mer centralt. Här uppstår alltså ett logistisk problem: hur transporterar man en större grupp människor från punkt A till punkt B – vid upprepade tillfällen och med specifika tider som måste passas?

Bästa lösningen är att hyra en buss och låta ett bussbolag sköta all transport. Ni kan, som företag, hyra en buss och få en mer effektiv konferens genom detta. Ni kommer fram i tid, ni åker bekvämt – och på ett miljövänligt sätt – och ni kan anpassa resorna utifrån era behov: behövs det mellanmål, ska dryck ingå och ska ni utvidga resorna även till andra punkter – restauranger, sevärdheter och turistattraktioner?

Kort och gott; att hyra buss ger er bättre möjligheter att se Stockholm och, framförallt, ta er fram på ett smidigt sätt. Ni kan även ordna så att ni redan vid Arlanda blir upphämtade och att ni även kan bli avsläppta i god tid vid flygplatsen blir avlämnade för er avresa.

Hyra buss för att åka från Stockholm?

Även för Stockholmsbaserade företag/större sällskap så finns ett värde i att hyra buss snarare än att åka exempelvis tåg- eller flyg om man ska till någon annan stad. En bussresa stärker moralen och kan vara en väldigt trevlig sak att inleda exempelvis en kick-off med. Det bästa är dock följande: om ni väljer att hyra en buss för att exempelvis åka till fjällen så kommer ni att komma hem i en dräglig tid.

Avresan sker då ni vill – inte enligt de givna tidtabeller som finns – och ni slipper sitta och vänta in att någon i sällskapet ska bli körduglig (om ni väljer att åka i egna bilar). Det finns definitivt ett värde i detta.

Men, kostar inte chauffören extra och måste man inte betala för dennes uppehälle? Jo, men det handlar om en ganska blygsam kostnad om man jämför med vad tåg- och flygbiljetter till samtliga i sällskapet skulle kosta.

Läs mer här.