Allmänt

Pooldammsugare – det rätta tillbehöret till din pool

Pooldammsugare – det rätta tillbehöret till din pool

Till våren varje år är det ofta fullt upp för den som är husägare. Trädgården och allt med den behöver göras iordning för säsongen. Till poolen behövs en pooldammsugare som gör rent.

Efter att våren har börjat få sitt fäste så kan det vara dags att börja sätta fart i trädgården. Det är mycket som ska göras, det ska gudarna veta. Särskilt om man är ägare till ett hus med en trädgård som också ska skötas. För att inte allting ska komma på en gång kan det vara lämpligt att göra lite i taget. Behöver träden beskäras? Är det något som ska planteras i år i alla de hundratals pallkragar ni har eller behöver kanske staketet kring huset få lite ny färg? Som sagt, det finns hur mycket som helst som behöver göras med ett hus och den miljön som finns runtomkring.

Städa i poolen med hjälp av en dammsugare

Om man nu är ägare till ett hus med en tillhörande pool i trädgården så behöver även den ses över lite grann inför varje säsong. Trots att den fortfarande är igång året runt så behöver den göras iordning för att man ska kunna bada i den till sommaren. Då behöver man en dammsugare till poolen som kan hjälpa till att få den ren. Förutom en pooldammsugare kan även en håv vara lämplig att använda sig av för att få upp saker som ligger på vattenytan. Det är skönt att ha det mesta i trädgården klart när sommaren gör entré.