Mäklare

En skröna om mäklare i Kumla

En skröna om mäklare i Kumla

Mäklare i Kumla får en del originella förfrågningar vad gäller lägenheter. Många anhöriga till fångarna på Kumla vill nämligen bo med rätt utsikt i staden.

Stackars Bengt. Så fort han hade tagit sig ut från Kumlabunkern var det dags igen. Alltså, han hade ju inte rymt. Han blev frisläppt. Och den här gången var det inte han som åkte fast, utan hans älskade Anders. Bengt stod inte ut med tanken på att bo så långt ifrån honom.

Men det behövde han inte göra heller. Med ett enkelt telefonsamtal till en lokal mäklare, hade han löst situationen och köpt en lägenhet med fin utsikt över fängelset i Kumla. Bengt kunde tryggt sitta och drömma om sin livspartner, och samtidigt njuta av att det inte var han själv som satt där inne.

Mäklare säljer säkra boenden i Kumla

De mäklare som säljer lägenheter i Kumla får minst sagt vara med om en hel del. Det blir lätt så i en kommun som är så tätt förknippat med ett fängelse av så hög säkerhetsklassning. Samtidigt behöver ingen som funderar på att själv flytta till Kumla oroa sig. Anstalten innebär snarare att du går säkrare på Kumlas gator än i många andra städer.

Och du som ska sälja lägenhet har ju en helt unik målgrupp just i Kumla. Människor som Bengt, som älskar någon innanför murarna och inte kan tänka sig ett liv långt därifrån. De kan vara villiga att betala vad som helst för en lägenhet med utsikt över bunkern.