Städning

Garagestädning ger ett rent ocht snyggt garage i Stockholm

Garagestädning ger ett rent ocht snyggt garage i Stockholm

Garagestädning kan rädda ert garage från vandaler och bovar i Stockholm. Ett välskött garage signalerar att föreningen är närvarande och att garaget används.

Det är inte ovanligt att bostadsrättsföreningar av idag även har tillgång till (och ansvar för) ett parkeringshus. Särskilt i storstäder som Stockholm, där gatuparkeringar är svåra att hitta och ofta drabbas av så kallade städdagar då bilägare måste flytta på bilen vare sig de vill eller inte.

Ett garage är alltså något de flesta anser vara en stor USP (unique selling point) för en BRF. Det kan till och med öka värdet på lägenheterna i huset. Men då gäller det att garaget är välskött. Ett dåligt underhållet garage kan tvärtom vara ett problem för föreningen, särskilt om det löper risk för att utsättas för skadegörelse.

Garagestädning kan minska risken för skadegörelse

Något så enkelt som garagestädning kan faktiskt minska risken för både inbrott och skadegörelse i föreningens garage. Det förhåller sig nämligen så, att problem drar till sig problem. Ett ostädat garage signalerar att ingen håller koll på garaget, vilket öppnar för den som vill “besöka” garaget i dåliga ärenden.

Självklart ska inte ni i styrelsen gå ned och städa garaget en gång i veckan. Ni har säkert bättre saker för er. Men det ni kan göra är att begära in en offert på garagestädning i Stockholm, jämföra olika firmor och sedan besluta om att hyra in tjänsten. Det är inga stora summor det handlar om, och kan enkelt klubbas igenom på ett möte med styrelsen.