Bygg

Golvslipning i Stockholm räddar parketten efter småbarnsåren

Golvslipning i Stockholm räddar parketten efter småbarnsåren

Professionell golvslipning i Stockholm kan rädda er parkett efter småbarnsårens härjningar. I alla fall om den inte redan slipats om för många gånger.

En brakfest kanske inte är det första man tänker på när man precis fött barn. Det kommer sannolikt inte smällas många klackar i vare sig taket eller golvet hos en småbarnsfamilj på några år. Men det betyder inte att inte parketten kommer ta stryk.

Barn som leker är faktiskt några av parkettgolvets största fiender. Tågbanor, bilar, lära-gå-vagnar och knuffade möbler kommer ofelbart att generera en och annan repa. Frågan är bara om ni verkligen behöver leva med de reporna långt efter att barnen blivit stora? Inte då! Ett parkettgolv går sannolikt att slipa om, så pass att det liknar nyskick.

Golvslipning – om golvet inte redan är för tunt

När du letar efter en hantverkare som utför golvslipning i Stockholm bör du självklart rådfråga vederbörande om just ert golv går att slipa. Det kan vara så att golvet redan slipats ett flertal gånger, och då kan de tunna fanérskivorna parketten är uppbyggd av ha blivit så tunna att de inte klarar fler slipningar.

Men om så inte är fallet, har ni alla möjligheter att få ett vackert, glänsande parkettgolv igen. I alla fall ända fram till att barnet blivit tonåring och bjuder in alla kompisar och deras kompisars kompisar till föräldrafri fest i lägenheten. Då är det bara att lägga en stor hög tofflor i hallen, och hoppas på det bästa.