Allmänt

Gör de omkring dig glada med en hälsning

Gör de omkring dig glada med en hälsning

De allra flesta blir väl glada över att få ett vykort i brevlådan. Att skicka en hälsning med post istället för digitalt kan glädja lite extra i tider där man sällan får något med snigelpost.

Oavsett om det är till jul, påsk eller en sommarhälsning så blir nog de flesta glada för att få en hälsning skickad till sig. Nu när det mesta sker digitalt är det väldigt smidigt att bara skicka iväg ett mail, men det kan lätt kännas lite opersonligt. Man kan förstås göra det personligt genom att skriva personliga meddelanden till de som ska få hälsningen, men det finns också andra sätt att få hälsningen att sticka ut lite extra.

Skicka hälsningen med ett vykort

Ett sätt att göra hälsningen personligare är genom att skicka med vanlig post istället för digitalt. Hederlig gammal snigelpost alltså. Det tar någon dag extra, men vad gör väl det om det ändå inte är något akut meddelande som ska framföras? Många får sällan brev eller vykort i brevlådan. Att då få en uppmuntrande hälsning genom ett vykort blir extra trevligt.

För att få det ännu mer personligt kan man trycka upp egna vykort, med egenvalda motiv. Varför inte göra det till en tradition att skicka ett egendesignat vykort varje gång du ska skicka en hälsning? Vill man skapa personliga vykort kan man kontakta ett tryckeri. Av tryckeriet kan man få hjälp att trycka upp egna vykort, med precis det utseendet och i den mängd man behöver.