Tandvård

Tandimplantat till hjälp i Stockholm

Att försöka tugga och bita av mat är mycket svårt om man saknar tänder. Då är det tur att man kan få perfekt passande tandimplantat till hjälp i Stockholm.

Det finns många olika händelser som kan göra att man plötsligt saknar tänder. Tänder och tandkött kan ha fått en smäll av något slag. Som när man varit med om ett fall, en olycka eller om man fått en boll på munnen. Sådant som kan göra att hela tanden åker ut eller att det blir en så pass allvarlig skada att man måste dra ut tanden.

Det finns även annat som kan påverka. Vissa sjukdomar kan orsaka tandlossning och vissa mediciner och behandlingar kan även göra att tänderna inte orkar stanna kvar. Det kan även vara hur man lever, gällande cigaretter, alkohol, droger och mat. Vad anledningen än är så kan man ofta få hjälp med tandimplantat om man bor i Stockholm.

Passande tandimplantat i Stockholm

När man talar om tandimplantat så menar man oftast konstgjorda tänder som man permanent sätter in i munnen och där finns det olika sätt att få dem att stanna på sin plats. Man kan skruva ner tanden i käken eller så kan man fästa tandimplantatet i tänderna vid sidan om.

Först och främst är det viktigt att man tar alla möjliga typer av prover för att få fram ett tandimplantat som passar för bärarens mun. Detta är något som gör att tandimplantatet känns som om det faktiskt är riktiga tänder.