Bostad

Få hjälp med din bostadsanpassning i Stockholm

När du behöver hjälp med bostadsanpassning i Stockholm, för att göra din bostad till ett hem där du verkligen kan slappna av, så kan du få professionell hjälp.

Det är inte lätt när omgivningen är fientlig och gör din vardag mycket svårare att hantera. Det kan bli så mycket lättare att gå upp på morgonen när din bostad är anpassad för att möta dina behov. Det är en rättighet att ditt hem ska vara just ditt. När du har fått hjälp med bostadsanpassning så ska allt vara perfekt för just dig.

Oavsett om det handlar om hög ålder, nedsatta funktioner på grund av sjukdom eller till och med bestående skador efter en olycka, så är det viktigt att dina behov bemöts på bästa sätt. Det är en rättighet att få leva, och ditt liv ska inte behöva styras av för höga bänkar eller för trånga dörrar.

Vänligt hem efter bostadsanpassning

Hur går det för dig när du ska över tröskeln? Är det svårt att öppna dörren för att kunna komma in? Hur du tar dig in i duschen, hur du lagar mat vid spisen och hur du tar dig in genom dörren är sådana situationer som du måste möta ofta. Det är därför det är extra viktigt att ditt hem blir anpassat efter dig.

Tänk vilken lättnad att aldrig mer behöva krångla i timmar bara för att klara av ett behov som för andra kanske bara tar 10 eller 15 minuter. Det finns mycket som kan göras för just dig och din situation.