Mäklare

Mäklare Mölndal – viktig inför din försäljning

Mäklare Mölndal – viktig inför din försäljning

Att sälja en bostad innebär att man också har en möjlighet att göra sitt livs affär. Bostadspriserna har ökat på ett dramatiskt sätt i Sverige under de senaste åren, men det finns även viss turbulens att ta hänsyn till idag. För några år sedan var det säljarens marknad – idag har pendeln svängt och det är köparna som dikterar villkoren. Vilket innebär att det är långt ifrån givet att nå den vinst man siktar på. Genom att välja rätt mäklare i Mölndal kan du ge dig själv bättre odds att nå det ekonomiska mål du siktar på. Rätt mäklare kan genom sitt arbete möjliggöra för ditt livs affär.

Vad är egentligen skillnaden mellan en bra mäklare i Mölndal och en sämre sådan? Det handlar, som inom alla andra yrkesgrupper, om små, små faktorer som tillsammans blir en större helhet. Erfarenhet är viktigt, personligt engagemang likaså och en förmåga att tänka utanför boxen är även det en faktor som ofta spelar stor roll.

En annan viktig detalj handlar om att känna de område man arbetar i. En ny mäklare i Mölndal har mycket att lära sig om området innan hen kan börja nå de riktigt fina priserna. Man säljer inte bara bostäder: en mäklare i Mölndal säljer hela Mölndal och det är viktigt sett till att många, i spåren av pandemin, känner att man vill röra sig från större städer till ett lite lugnare villaliv.

Är det Mölndal det nya livet finns? Det är din mäklare som kan vara avgörande i det beslutet och som, genom kunskap om allt från skolor, kommunikationer vidare till idrott, fritid och affärer kan sälja in en positiv bild hos en köpare.

En mäklare i Mölndal ska fokusera på din bostad

Viktigast är emellertid just din bostad. Du ska känna att den mäklare i Mölndal som du anlitar prioriterar just dig och är fullt ut dedikerad att sälja ditt objekt till högsta möjliga pris. Tyvärr så finns skräckexempel på där mäklare skickar assistenter till visningar bara för att man själv prioriterat ett annat. Du vill inte hamna i den situationen.

Viktigt är att mäklaren även har kunskap om vad som säljer – och var man ska synas. Att lägga ut bostaden på Hemnet är en självklarhet, men idag finns även sociala medier och andra kanaler där man kan marknadsföra bostäder till försäljning.

Homestyling gör skillnad för slutpriset

Visningen är viktig. Hur ska din bostad se ut för att locka så många personer som möjligt till en visning? Genom att din mäklare i Mölndal kan förmedla kontakt med en homestylist så kan bostaden bli mer tilltalande för den stora massan och du kan genom detta också få igång en budgivning.

Homestyling kostar pengar, men det handlar om en rejäl investering som är värd att ta. Det visar sig alltid att stylade bostäder drar till sig fler klick och mer folk till de fysiska visningarna. Tillsammans med mindre renoveringar – måla om i hallen, exempelvis – så kan en bostad göras mer attraktiv och därigenom också säljas för mer pengar. En mäklare som har det tänket gör skillnad! Läs mer om mäklare på den här hemsidan: mäklaremölndal.com